Νέα / Ανακοινώσεις

Η πρώτη συνάντηση του bookfeed είναι γεγονός!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γκοβόστη, ενός ιστορικού εκδοτικού οίκου που εδώ και 90 χρόνια προσφέρει στο ελληνικό κοινό την δυνατότητα να γνωρίσει κορυφαίους Έλληνες και ξένους συγγραφείς μέσα από σημαντικές μεταφράσεις. Αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα και κάθε μήνα, το bookfeed θα προτείνει βιβλία στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου των Εκδόσεων Γκοβόστη επί της οδού Ζ. Πηγής 73 Εξάρχεια, με αφορμή μια συγκεκριμένη θεματική, την οποία κάθε φορά θα σας ανακοινώνουμε.

Το ξεκίνημά μας γίνεται το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 4 το απόγευμα με 9 το βράδυ, με μία πρώτη γνωριμία και σας προσκαλούμε με θέρμη να έρθετε να συζητήσουμε, να σας προτείνουμε βιβλία και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από αυτά. Σκοπός μας και επιθυμία μας είναι το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γκοβόστη να γίνει ο τόπος συνάντησής μας. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, ούτως ώστε εμείς να αφουγκραστούμε τις αναγνωστικές ανάγκες σας, αλλά και εσείς να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που θα προτείνουμε στον καθένα σας ξεχωριστά και να τα συζητήσουμε.

Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι να σας βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας. Σας περιμένουμε όλες και όλους να πούμε περισσότερα από κοντά!

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και τις επόμενες δράσεις μας.