Νέα / Ανακοινώσεις

Η τρίτη συνάντηση του bookfeed είναι γεγονός!

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Γκοβόστη, ενός ιστορικού εκδοτικού οίκου που εδώ και 90 χρόνια προσφέρει στο ελληνικό κοινό την δυνατότητα να γνωρίσει κορυφαίους Έλληνες και ξένους συγγραφείς μέσα από σημαντικές μεταφράσεις, ξεκινήσαμε τις μηνιαίες συναντήσεις μας .στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου των Εκδόσεων Γκοβόστη επί της οδού Ζ. Πηγής 73 Εξάρχεια, με αφορμή μια συγκεκριμένη θεματική, την οποία κάθε φορά θα σας ανακοινώνουμε.

Αυτό το μήνα η συνάντησή μας θα γίνει το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα  10 το πρωί με 3 το μεσημέρι. Σας προσκαλούμε με θέρμη να έρθετε να συζητήσουμε, να σας προτείνουμε βιβλία και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από αυτά. Το θέμα της συνάντησής μας είναι η κλασική ρωσική λογοτεχνία  με τα μάτια του σήμερα. Θα ανακαλύψουμε μαζί ξανά τους μεγάλους Ρώσους συγγραφείς (Γκόγκολ, Ντοστογιέφσκι, Τολστόι, Τσέχωφ και άλλους) και θα συζητήσουμε για τα περίφημα, διαχρονικά τους βιβλία. Η συνάντησή μας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε, ούτως ώστε εμείς να αφουγκραστούμε τις αναγνωστικές ανάγκες σας, αλλά και εσείς να ξεφυλλίσετε τα βιβλία που θα προτείνουμε στον καθένα σας ξεχωριστά και να τα συζητήσουμε.

Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι να σας βοηθήσουμε με τις γνώσεις μας. Σας περιμένουμε όλες και όλους να πούμε περισσότερα από κοντά!

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και τις επόμενες δράσεις μας.